Dorohoi News Logo

Liga I, etapa a XXII-a: Rapid a câștigat spectaculos și Botoșani a produs surpriza etapei

fotbal

Superliga națională de fotbal revine din pauza de iarnă cu o etapă a XXII-a spectaculoasă. Primul joc, cel de la Sf. Gheorghe a consemnat de altfel și scorul etapei, set la zero administrat de gazde moldovenilor de la Politehnica Iași. Seara de vineri s-a încheiat cu Rapid – FCU Craiova, disptută care a adus nu mai puțin de șapte reușite și răsturnări spectaculoase de scor, giuleștenii reușind să întoarcă jocul după ce au fost conduși la două goluri diferență. 

Sâmbătă, Universitatea Cluj se impune la limită pe teren propriu, 2-1, după ce echipa din Sibiu a deschis scorul iar Petrolul trece de Dinamo, pe teren propriu, 1-0 cu un gol marcat pe final de joc. 

Duminică a fost ziua surprizelor notabile. Pentru început, FC Botoșani pune mâna pe toate cele trei puncte în duelul de pe teren propriu cu CFR Cluj, rezultat care i-a fost fatal lui Andrea Mandorlini, acesta fiind demis imediat după fluierul final de către patronul Varga. Seara, pe Oblemenco, Farul reușește să câștige un joc în care s-au ratat cel puțin 10 ocazii mari de joc de abmele părți, 1-2 fiind un scor relativ mic raportat la numărul uriaș de ocazii.

Etapa s-a încheiat luni cu două jocuri, Voluntari și Oțelul au încheiat nedecis, 1-1, într-un joc cu două reprize total diferite iar FCSB a dispus de UTA Arad cu un neverosimil 4-0 și s-a distanțat astfel în fruntea clasamentului la 11 puncte față de urmăritoare.

Rezultatele etapei a XXII-a:

Sepsi Sf. Gheorghe – Politehnica Iași 6-0 (Ștefănescu 19, 84, Matei 36, Kallaku 63, Bălașa 88)
Rapid București – FCU Craiova 4-3 (Krasniqi 43, Rrahmani 76, Onea 81, Burmaz 90 / Albu 25, Baeten 51, Blidar 56)
Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 2-1 (Chipciu 65, Popa 77 / Murgia 62)
Petrolul Ploiești – Dinamo București 1-0 (Jair 80)
FC Botoșani – CFR Cluj 1-0 (Florescu 64)
U Craiova – Farul Constanța 1-2 (Crețu 36 / Rivaldinho 14, Munteanu 43)
FC Voluntari – Oțelul Galați 1-1 (Boboc 80 / Cisse 11)
FCSB – UTA Arad 4-0 (Olaru 20,22,66, Miculescu 82)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web