Dorohoi News Logo

Liga I, etapa a XXVI-a. Rapid reduce din diferența față de lider. Botoșani egalată pe teren propriu în prelungiri

Rapid

Weekendul precedent ne-a oferit o etapă spectaculoasă cu câteva rezultate surpriză, unul fiind pe Municipalul botoșănean, unde FC Botoșani a fost la mai puțin de două minute distanță de o victorie uriașă contra Universității Craiova. Petrolul întoarce scourul pe Ilie Oană cu Iașiul și se impune în minutul 90 iar Rapid ajunge la a cincea victorie consecutivă, după 2-0 pe Giulești, cu Hermannstadt.

FCSB face încă un pas greșit, un 0-0 norocos pe Cluj Arena, într-un joc în care Nistor și-a bătut joc de o lovitură de pedeapsă pe care tot el a obținut-o, Dinamo trece la pas de Oțelul lui Dorinel și ne predă lanterna roșie iar Farul câștigă la Sf. Gheorghe cu un gol fantomă, marcat pe final. 

Forma bună a echipei locale dar și ultimele două victorii ale celor de la Dinamo prevestesc un playout de foc și o luptă senzațională pentru evitarea retrogradării. În partea de sus a clasamentului, lupta pentru ultimul loc de playoff este incredibilă. Locul al șaselea este ocupat de Petrolul cu 35 de puncte urmată de Hermannstadt, U Cluj și UTA Arad cu câte 34 și Sepsi care e la doar două lungimi distanță.

Rezultatele complete ale etapei 

Petrolul – Poli Iași 2-1 (Musi 60, Berisha 90 / Ispas 30)
Rapid – Hermannstadt 2-0 (Krasniqi 54, Rrahmani 66)
Voluntari – UTA Arad 0-1 (Fabry 77)
FCU Craiova – CFR Cluj 1-3 (Baeten 40 / El Kaddouri 13, Bîrligea 45, Muhar 90)
FC Botoșani – U Craiova 2-2 (Kaprof 17, 41 / Mitriță 53, Koljic 90)
Dinamo – Oțelul 3-1 (Politic 3, Gnahore 34, Abdallah 81 / Pop 17)
Sepsi – Farul 0-1 (Grameni 87)
U Cluj – FCSB 0-0

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web