Dorohoi News Logo

„Daciada Arlechino Moldova” Festival de Energie și Valori Culturale la Sala Sporturilor din Broscăuți” - FOTO

1

Într-o atmosferă plină de entuziasm și spirit competitiv, Sala Sporturilor din Broscăuți a devenit epicentrul sportului de masă botoṣănean, o competiție interțări în care au concurat echipe din România și Ucraina. 

Desfășurată sâmbătă, 2 martie 2024, Daciada Arlechino Moldova, ediția a II a, Concurs Internațional pentru promovarea sportului de masă, a transformat comuna Broscăuți în centru sportiv județean pentru o zi.

Peste două sute de elevi, 15 echipe, 9 şcoli, voluntari și profesori au fost atrași de provocarea de a promova valorile culturale și sportive prin intermediul sportului. Cu o participare impresionantă, competiția a demonstrat că tineretul din regiune este gata să se angajeze în activități care să sprijine și să celebreze diversitatea culturală și prietenia între națiuni.

La finalul zilei, cu toții au plecat cu amintiri frumoase și prietenii noi, contribuind la consolidarea legăturilor dintre oameni și susținând ideea că sportul poate fi un catalizator puternic pentru promovarea valorilor culturale. Daciada Arlechino Moldova a rămas, astfel, nu doar o competiție sportivă, ci și o celebrare a diversității și a spiritului comunitar. (Asociația Arlechino Moldova Daciada Arlechino Moldova)

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web