Dorohoi News Logo

Superligă: Debut în playoff și playout cu emoții pentru toate echipele

Fotbal

Prima etapă din playoff și playout-ul Superligii debutează vineri, 15 martie 2024, cu emoții pentru toate participantele. Dacă cele din prima jumătate a clasamentului se luptă pentru un loc în Cupele Europene, echipele din a doua jumătate vor încerca tot ce le stă în puteri să evite retrogradarea sau emoțiile unui eventual baraj, clasamentul din zona playout-ului fiind unul extrem de strâns, U Cluj, prima clasată fiind la doar cinci puncte de locurile de baraj.

FC Botoșani deschide runda, în deplasarea de pe Cluj Arena astăzi, de la 17:30, pentru ca mai apoi, Rapid să deschidă playoff-ul pe Giulești, contra marinarilor de la Farul. Sâmbătă sunt programate alte două dispute, Oțelul repetă jocul din weekendul trecut de pe teren propriu contra Iașiului iar CFR Cluj primește vizita Universității Craiova.

Duminică FCSB-ul va încerca să treacă peste umilința din ultima etapă de sezon regular, pe teren propriu, contra covăsnenilor de la Sepsi iar Dinamo speră să continue seria jocurilor bune în deplasarea de la Sibiu. Weekendul fotbalistic se încheie luni, când sunt programate ultimele două jocuri, UTA lui Rednic primește vizita ilfovenilor de la FC Voluntari, rămași fără Nicolae Dică pe bancă iar FCU Craiova se deplasează la Ploiești, în încercarea de-a ieși din pasa proastă pe care-o au. 

Programul complet al etapei

Vineri, 15 martie 2024
17:30 – U Cluj – FC Botoșani - Playout
20:30 – Rapid – Faru Constanța - Playoff

Sâmbătă, 16 martie 2024
17:00 – Oțelul – Poli Iași - Playout
20:00 – CFR Cluj – Universitatea Craiova - Playoff

Duminică, 17 martie 2024 
18:15 – FC Hermannstadt – Dinamo - Playout
21:00 – FCSB – Sepsi - Playoff

Luni, 18 martie 2024
17:30 – UTA Arad – FC Voluntari - Playout
20:30 – Petrolul – FCU Craiova - Playout

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web