Dorohoi News Logo

Liga județeană. Festival de goluri și rezultate surpriză în a doua etapă a returului

fotbal

Festival de goluri și rezultate surpriză în a doua etapă din retur, în liga a IV-a. Liderul la zi, Pro Sport Vârfu Câmpului reușește să producă un set la unu la Tudora, aceași rezultat înregistrâdu-se și la Bucecea, între AS 2000 Bucecea și Sportivul Trușeti (6-1), echipa oaspete preluând lanterna roșie de la Viitorul Borzești care a trecut la limită, pe teren propriu, de Șoimii Bălușeni, obținând astfel doar a doua victorie din actuala stagiune.

De departe cea mai mare surpriză a etapei a avut loc la Sulița, acolo unde gazdele, care etapa trecută au părăsit terenul nemulțumite fiind de arbitraj, au trecut de campioana en-titre, Unirea Curteși, cu un spectaculos 4-3, după ce-au făcut o primă repriză de senzație (4-1 la pauză).

De menționat faptul că, după incidentul de săptămâna trecută, atunci când cei de la Sulița au părăsit terenul de joc în minutul 41 în deplasarea de la Dorohoi, nemulțumiți fiind de arbitraj, comisia de disciplină a Asociației Județene de Fotbal Botoșani a suspendat nu mai puțin de patru jucători si a aplicat echipei o depunctare cu trei puncte.

Din cauza excluderii Unirii Stăuceni din competiție, ACS Inter Dorohoi a stat în această etapă.

Rezultatele complete ale etapei

CS Partizanul Tudora – Pro Sport Vârfu Câmpului 1-6
AS 2000 Bucecea – Sportivul Trușești 6-1
Voința Șendriceni – Unirea Săveni 3-1
Viitorul Albești – ACS Epureni 4-2
Viitorul Borzești – Șoimii Bălușeni 2-1 
AFC Sulița – Unirea Curtești 4-3
ACS Inter Dorohoi a stat 

Vezi clasamentul și programul rundei următoare în GALERIA FOTO!

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web