Dorohoi News Logo

Liga I: FCSB se distanțează la 10 puncte. Rapid ajunge la a treia înfrângere consecutivă în playoff

Minge

Jocuri spectacol și rezultate surprinzătoare în cea de-a treia rundă a playoff-ului și playout-ul Superligii. Lupta pentru titlu pare în mare parte tranșată după rezutatul de duminică seară, FCSB reușind să se impună lejer pe Arena Națională în fața oltenilor.

Astfel, trupa lui Becali se desprinde la zece puncte în fruntea clasamentului cu doar 21 de puncte aflate încă în joc. Rapidul a deraiat total pe teren propriu, fiind surclasată de CFR, 1-4, după o primă repriză realmente de coșmar pentru giuleșteni iar Sepsi încheie la egalitate pe teren propriu, disputa cu Farul lui Hagi.

În playout, FC Botoșani are parte de un pas fals la Arad. Deși n-a prestart un joc rău, băieților lui Andone le-a lipsit total inspirația la finalizare iar salvarea de la retrogradare rămâne un deziderat încă greu de atins, chiar dacă rezultatele din ultima zi a etapei îi sunt favorabile, Poli Iași și FCU Craiova remizând în Copou iar Dinamo a pierdut în minutul al treilea de prelungiri la Galați.

FC Voluntari pe de altă parte se impune inexplicabil la Petrolul, la un scor la care gazdele au avut parte de ole-uri ironice din partea propriilor spectator pe final, într-un joc în care a părut că doar cine nu a vrut nu a marcat în poarta petroliștilor.

Rezultatele complete ale etapei

Playoff 
Sepsi Sf. Gheoghe– Farul Constanța 1-1 (Safranko 45 / Munteanu 44)
Rapid – CFR Cluj 1-4 (Rrahmani 81 / Bîrligea 4, 8, 36, Manea 45)
FCSB -  U Craiova 2-0 (Coman 29, Vlădoiu(a) 32)

Playout
UTA Arad – FC Botoșani 1-0 (Conte 37)
Petrolul – FC Voluntari 0-4 (Rață 20, Armaș 24, Nemec 45, Merloi 60)
Hermannstadt – U Cluj 1-1 (Stoica 31 / Popa 90+6)
Poli Iași – FCU Craiova 0-0
Oțelul Galați – Dinamo 1-0 (Tanasă 90+3)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web