Dorohoi News Logo

Liga Județeană: Jocuri cu zece reușite și rezultate surpriză. Vârfu Câmpului este din ce în ce mai aproape de titlu

Fotbal

În runda cu numărul XX, Pro Sport Vârfu Câmpului face scorul campionatului de până acum, în deplasarea de la Săveni, 9-1. Aceștia profită de pasul greșit făcut de Viitorul Albești, care termină la egalitate pe teren propriu jocul cu AFC Sulița și se distanțează la opt puncte în fruntea clasamentului, având și un joc mai puțin de disputat. Inter Dorohoi se impune la lanterna roșie, 3-1 iar Unirea Curtești primește cele trei puncte la masa verde deoarece Șoimii Bălușeni s-a retras din campionat imediat după începerea returului.

La liga a V-a lucrurile încep să se clarifice, etapa a XIV-a fiind una inspirată pentru liderii celor două serii. Atât FC Ripiceni în seria sud cât și FC Nord Păltiniș profită de pașii greșiți ai urmăritoarelor directe și iau opțiuni serioase pentru titlul de campioane ale seriilor în care evoluează, titulatură care le va aduce automat și promovarea în liga județeană. 

În seria nord, Viitorul Dorohoi a stat, FC Nord Păltiniș se impune la Viișoara la scor de neprezentare iar Zorile Havîrna pierd surprinzător pe teren propriu, 3-4 în disputa cu cei de la Speranța Dumbrăvița. În seria sud Spicul Iacobeni și FC Avrămeni au oferit un real spectacol de goluri. Deși pînă la pauză fiecare echipă reușise să înscrie câte o dată, a doua repriză a adus un festival de nu mai puțin de opt reușite, scorul final, 7-3, fiind unul mare chiar și pentru fotbalul amator. FC Ripiceni trece la pas de Vicoleni, 4-1 iar Viitorul Gorbănești termină la egalitate cu AFCS Roma pe teren propriu, asta deși la pauză conducea cu 2-0. 

Rezultatele complete ale etapei 

Liga a IV-a 
Viitorul Albești – AFC Sulița 1-1
Voința Șendriceni – AS 2000 Bucecea 1-0
Șoimii Bălușeni – Unirea Curtești 0-3 (la masa verde)
Sportivul Trușești – Inter Dorohoi 1-3
Unirea Săveni – Pro Sport Vârfu Câmpului 1-9 
ACS Epureni – Partizanul Tudora 0-0
Viitorul Borzești a stat

Liga a V-a, Seria Nord
Inter Viișoara – FC Nord Pomârla 0-3
Zorile Havârna – Speranța Dumbrăvița 3-4
Azurii 92 Mileanca – Real Hudești 1-2
Viitorul Dorohoi și Nord Star Pomârla au stat

Liga a V-a, Seria Sud 
Viitorul Gorbănești – AFCS Roma 2-2 
Spicul Iacobeni – FC Avrămeni 7-3
Viitorul Broscăuți – Sportul Flămânzi 0-1
ACS Vicoleni – FC Ripiceni 1-4
Flacăra 1907 Flămânzi a stat

Vezi CLASAMENTELE și programul etapelor următoare în GALERIA FOTO!

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web