Dorohoi News Logo

Liceenii de la „Regina Maria” prezenţi la etapa națională a Cupei Coca – Cola

Echipa Gr. Sc. Regina Maria Dorohoi_12

În urma reuşitei echipei Grupului Școlar „Regina Maria” Dorohoi, care a câștigat faza regională ce s-a desfășurat la Iași în intervalul 20-22 aprilie, aceştia s-au calificat la faza finală a competiţiei organizate de Gazeta Sporturilor și Coca – Cola.

Dorohoienii au obținut o prezență spectaculoasă la faza finală ce se va desfășura la București, în Sala Polivalentă, în intervalul 18 – 20 mai. Cupa se va disputa între cele 4 câștigătoare ale fazei regionale și 2 echipe din București.

După tragerea la sorţi pentru formarea celor două grupe finale, echipa coordonată de prof. Emilian Pochișcan și Cătălin Scripcaru se va confrunta în grupa 1 cu B. Franklin (Bucureşti) şi cu T. Demetrescu (Craiova), componenţa grupei 2 fiind M. Eliade (Bucureşti), M. Eliade (Tg. Mureş) si L. Blaga (Timişoara).

„Suntem doar șase echipe din toată țara și eu cred că cele șase echipe sunt cele mai bune. Toate meciurile sunt grele deoarece echipele care au ajuns în această fază a competiției joacă un fotbal de calitate. Echipele din București sunt foarte bine pregătite deoarece au în componență juniorii de la echipele Dinamo și Steaua, echipe care fac performanță. Totuşi vreau să demonstrăm că în zona Moldovei se joacă fotbal de calitate și sunt echipe bine pregătite.”, a declarat în exclusivitate pentru DorohoiNews, antrenorul echipei Grupului Şcolar „Regina Maria” Dorohoi, prof. Emilian Pochişcan.

Echipa a plecat în această dimineaţă la 05:30 şi vor ajunge în jurul orei 15:12 la Bucureşti, unde vor fi cazaţi la un hotel din capitală. Transportul, cazarea, micul dejun şi cina sunt asigurate de către organizatori.

Vezi programul complet al etapei finale, disputate la Bucureşti:

Vineri, 18 mai 2012

12:00 – 13:00 Benjamin Franklin (BUCURESTI) - Regina Maria (Dorohoi / IASI)
14:00 – 15:00 Mircea Eliade (BUCURESTI) - Mircea Eliade (Sighisoara / TG.MURES)
15:00 – 16:00 Regina Maria (Dorohoi / IASI) - Traian Demetrescu (Craiova / CONSTANTA)

Sambata, 19 mai 2012

10:00 – 11:00 Mircea Eliade (BUCURESTI) - Lucian Blaga (Oradea / TIMISOARA)
11:00 – 12:00 Benjamin Franklin (BUCURESTI) - T. Demetrescu (Craiova / CONSTANTA)
13:00 – 14:00 Lucian Blaga (Oradea / TIMISOARA) - M. Eliade (Sighisoara / TG. MURES)

Duminica, 20 mai 2012

12:30 – 13:00 – Concert CONNECT-R
13:00 – 15:00 – Finala (transmisă, în direct, de GSPtv) + festivitate premiere

Premiile oferite de organizatori sunt tentante, cele 6 echipe primind câte un rând de echipament complet, cu siglele sponsorilor și a competiției, iar câștigătorii vor obține premii în bani și prezența la Donețk unde vor asista la sfertul de finală al Euro 2012. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web