Dorohoi News Logo

Aventura dorohoienilor la Cupa Coca-Cola s-a terminat

Echipa Gr. Sc. Regina Maria Dorohoi_09

Aventura dorohoienilor la faza finală a Cupei Coca-Cola, disputată la Bucureşti, s-a încheiat astăzi, în urma celor două înfrângeri suferite.

Băieţii de la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi au părăsit terenul dezamăgiţi, însă se vor întoarce acasă cu experienţa participării la faza finală a unei competiţii de nivel naţional.

„Meciurile au fost de o valoare ridicată şi s-a văzut valoarea echipelor care joacă în campionatele de juniori, la Craiova respectiv Bucureşti. Băieţii au intrat determinaţi pe teren şi au luptat pentru a face faţă acestei competiţii, iar diferenţele de scor au fost acceptabile şi eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Sunt foarte mulţumit de prestaţia băieţilor care au făcut tot ce au putut, însă experienţa celorlalţi şi-a spus cuvântul.”,
a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, prof. Emilian Pochişcan, imediat după sfârşitul celui de-al doilea meci.

--------------------------------------

Dorohoi News vă prezintă LIVE rezultatele şi evoluţia băieţilor de la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi, prezenţi la faza finală a Cupei Coca-Cola de la Bucureşti.

UPDATE 16:00: După înfrângerea suferită în faţa celor de la „Benjamin Franklin”, dorohoienii au pierdut şi în faţa celor de la „Traian Demetrescu”. Câştigătoarea grupei se va stabili după meciul direct dintre „Benjamin Franklin” şi „Traian Demetrescu”, disputat mâine la ora 11:00.

UPDATE 15:55: Aventura băieţilor de la „Regina Maria” s-a încheiat la Bucureşti. S-a terminat şi cel de-al doilea meci al dorohoienilor, au fost învinşi de cei de la „Traian Demetrescu” cu scorul de 8-5.

UPDATE 15:30: Repriză pe viaţă şi pe moarte la Bucureşti. „Regina Maria” este condusă la pauză de cei de la „Traian Demetrescu” cu scorul de 3-1.

UPDATE 15:05: A început cel de-al doilea meci al grupei 1. Partida se va disputata între „Regina Maria” (Dorohoi) şi „Traian Demetrescu” (Craiova).

UPDATE 14:45: Dorohoienii se pregătesc pentru cel de-al doilea meci pe care îl vor disputa la ora 15:00, împotriva celor de la Traian Demetrescu (Craiova)

UPDATE 13:35: „Regina Maria” joacă următorul meci împotriva celor de la „Traian Demetrescu” la ora 15:00.

UPDATE 13:05: Dorohoienii au un răgaz de 2 ore în care trebuie să se odihnească pentru meciul următor. Pentru a se menține în lupta pentru finală, „Regina Maria” trebuie să învingă la scor pe cei de la „Traian Demetrescu” și să aștepte rezultatul meciului de mâine disputat între „Benjamin Franklin” şi „Traian Demetrescu”.

UPDATE 12:55: Final de meci la București. Valoarea şi tehnica bucureştenilor a fost net superioară dorohoienilor, care nu au reuşit să înscrie decât de 4 ori. Meciul s-a încheiat în favoarea celor de la „Benjamin Franklin” cu scorul de 8-4.

UPDATE 12:25: După o repriză nebună, „Regina Maria” este condusă la pauză de cei de la „Benjamin Franklin” (juniorii de la echipa Dinamo București) cu scorul de 4-2

UPDATE 12:00: A început partida disputată între Benjamin Franklin (BUCURESTI) şi Regina Maria (Dorohoi).

UPDATE 11:15: Băieții au ajuns la Sala Polivalentă București. Încep emoţiile și se pregătesc de primul meci pe care îl vor disputa la ora 12:00, împotriva celor de la Benjamin Franklin (BUCURESTI)

--------------------------------------

Astăzi, echipa Grupului Școlar „Regina Maria” Dorohoi, va juca cele două meciuri din grupa finală 1 a competiţiei organizate de Gazeta Sporturilor și Coca – Cola.


În urma tragerii la sorţi pentru formarea celor două grupe finale, echipa coordonată de prof. Emilian Pochișcan și Cătălin Scripcaru se va confrunta în grupa 1 cu B. Franklin (Bucureşti) şi cu T. Demetrescu (Craiova), componenţa grupei 2 fiind M. Eliade (Bucureşti), M. Eliade (Tg. Mureş) si L. Blaga (Timişoara).

Vezi programul complet al etapei finale disputate astăzi la Bucureşti:

Vineri, 18 mai 2012

12:00 – 13:00 Benjamin Franklin (BUCURESTI) - Regina Maria (Dorohoi / IASI)
14:00 – 15:00 Mircea Eliade (BUCURESTI) - Mircea Eliade (Sighisoara / TG.MURES)
15:00 – 16:00 Regina Maria (Dorohoi / IASI) - Traian Demetrescu (Craiova / CONSTANTA) (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web