Dorohoi News Logo

CFR Cluj a devenit Campioana României după ce a câștigat cu 3-2 meciul cu U Cluj

cfr-cluj-campioana-romaniei

CFR Cluj a câștigat al treilea titlul de campioană după victoria din această seară în fața lui ”U” Cluj.

Chiar dacă mai este o etapă până la încheierea campionatului, CFR Cluj poate sărbători titlu încă de acum. Feroviarii nu mai pot fi ajunși având un avans de trei puncte față de Vaslui, iar în caz de egalitate, CFR Cluj are avantajul meciurilor directe.

Feroviarii sărbătotresc al doilea titlul obținut pe terenul marilor rivali de la ”U” Cluj. În timp ce fanii ”studenților” mai au de așteptat până la o victorie în fața rivalilor din Gruia, aceștia din urmă sărbătoresc al treielea titlul.

Începutul acestui meci nu prevestea în nci un caz acest deznodământ. ”Șepcile roșii ” au avut 2-0 și părea că titlul se va decide în ultima etapă. Dar a venit faultul stupid a lui Cristea care și-a lăsat echipa în 10 oameni. Gabi Mureșan a înscris la faza imediat următoare. Cu un om în plus, CFR Cluj a dominat cea de-a doua repriză reușind să egaleze. În timp ce Steaua își luase gândul de la titlul, Vaslului încă a mai sperat până în ultimul minut. A venit însă o altă greșeală a lui ”U” Cluj și Kapetanos obține un penalty transformat de Cadu. În tabăra lui CFR Cluj se declanșează fiesta. Pe margine se sărbătorea deja câștigarea campionatului.

Fluierul final îi găsește pe ”studenți” prăbușiți pe gazon în lacrimi. Acest meci nu conta prea mult pentru ei în economia clasamentului, însă dorința de a îi învinge pe rivali era enormă. Același fluier final a declanșat sărbătoarea în tabără feroviarilor. Aceștia câștiga un nou titlu, al treilea, păstrând tradiția de a câștiga campionatul din doi în doi ani. Sursa: ftr.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web