Dorohoi News Logo

„Sport pentru viaţă” Concurs intercomunal de jocuri sportive şi dans modern la Şcoala „Ştefan cel Mare” IBĂNEŞTI

Ibanesti Sport pentru viata

În ziua de Sâmbătă  26 mai 2012, începând cu ora 9:00 pe Baza Sportivă a Şcolii cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” IBĂNEŞTI, s-a organizat concursul intercomunal „SPORT PENTRU VIAŢĂ", un concurs de jocuri sportive la fotbal băieţi, handbal fete şi dansuri moderne, ale claselor de gimnaziu, care şi-a propus să valorifice pasiunea copiilor pentru mişcare şi competiţie, în vederea cultivării relaţiilor de prietenie, a iniţiativei şi imaginaţiei creatoare prin activitatea artistică şi sportivă.

Mesajul pe care l-am dorit să-l înţeleagă toţi elevii participanţi, este că sportul trebuie facut cu placere având ca rezultat o  viată sanătoasă, un corp armonios şi frumos.
La acest concurs au participat echipele reprezentative ale Şcolilor din Cristineşti, Hilişeu-Horia, Pomîrla şi Ibăneşti-Dumbrăviţa. Meciurile s-au desfăşurat sistem turneu, în care echipele de fotbal şi handbal au concurat cu voinţa de a căştiga, iar toţi elevii care a participat, au găsit lucrul pe care-l considerăm cel mai important, bucuria de a face sport. 

În pauzele între meciuri, formaţiile de majorete şi dans modern ale claselor VIII, VII, VI-a de la Şcoala cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” IBĂNEŞTI şi elevele clasei a VI-a de la Şcoala cu clasele I-VIII HILIŞEU-HORIA, au încântat pe toţi cei prezenţi.
La sfârşitul concursului, coordonat de profesor Corduneanu Ciprian-Ovidiu, echipele au primit cupe, diplome şi felicitări rezultatele fiind urmatoarele:

La fotbal baieti rezultatele au fost:
LOCUL  I - echipa Liceului Teoretic „Anastasie Başotă” POMÎRLA, îndrumată de profesor Florin-Cristian Ionel,
LOCUL  II - echipa Şcolii cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” IBĂNEŞTI, îndrumată de profesor Ciprian-Ovidiu Corduneanu,
LOCUL  III - echipa Şcolii cu clasele I-VIII HILIŞEU-HORIA, îndrumată de profesor Raluca Macovei,
LOCUL IV- echipa Şcolii cu clasele I-VIII „Ioan Murariu” CRISTINEŞTI, îndrumată de profesor Mihai Andriescu.

La categoria handbal fete clasamentul s-a prezentat astfel:
LOCUL  I - echipa Şcolii cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” IBĂNEŞTI,
LOCUL  II - echipa Liceului Teoretic „Anastasie Başotă” POMÎRLA,
LOCUL III- echipa Şcolii cu clasele I-VIII „Ioan Murariu” CRISTINEŞTI,
LOCUL  IV - echipa Şcolii cu clasele I-VIII HILIŞEU-HORIA.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web