Dorohoi News Logo

Victorie frumoasă pentru FCM Dorohoi în ultima etapă cu SC FC Oţelul Galaţi II

FCM Dorohoi - Otelul Galati II_70

FCM Dorohoi a disputat ultimul meci din campionatul 2011 – 2012 al Ligii a- 3-a, împotriva celor de la SC FC Oţelul Galaţi II. Meciul s-a desfăşurat vineri, 1 iunie şi a adus la stadion peste 700 de spectatori care au îndurat ploaia şi au încurajat echipa.

FCM Dorohoi a început meciul foarte bine, având ocazii încă din primele minute ale partidei. Dorohoienii au deschis scorul în minutul 8, când Orăşanu a reluat cu capul o centrare de pe partea dreaptă. Minutul 13 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru FCM Dorohoi după ce în urma unei centrări a gălăţenilor au crezut că este offside, s-au retras, iar un jucător al oaspeţior a reuşit să egaleze. FCM-ul a presat aproape toată repriza, ratând din toate poziţiile. Gazdele au replicat spre sfârşitul primei reprize, prin două şuturi puternice în minutele 38 şi 39. Scorul la pauză a fost 1-1.

La pauză, jucătorii echipei FCM Dorohoi şi întreg staful au fost premiaţi de către primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, pentru îndeplinirea obiectivului şi anume păstrarea echipei în Liga a 3-a.

În debutul reprizei secunde, gazdele au fost doar în atac şi au presat mai tot timpul. Gălăţenii au cedat presingului făcut de dorohoieni şi Porfireanu a înscris în minutul 53, golul de 2-1. Minutul 71 a fost cu ghinion pentru dorohoianul Coşoschi şi pentru un gălăţean, după ce aceştia s-au ciocnit în faţa careului dorohoienilor. În urma ciocnirii, ambii jucători sângerau abundent, iar ambulanţa a pătruns pe teren şi i-a transportat de urgenţă la spital. FCM Dorohoi a rămas în 10 oameni în minutul 81, după ce Luca  a luat cartonaş roşu. În minutul 82, deşi se aflau în 10 oameni, dorohoienii au înscris prin Natanel golul de 3-1. Oaspeţii au replicat imediat după reluare şi au înscris în minutul 83, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Pe finalul meciului, FCM Dorohoi a reuşit să mai înscrie o dată, prin Eduard Sandu care a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată dorohoienilor în minutul 88. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1.

Din tribune, pe lângă suporteri, FCM Dorohoi a fost încurajată și de finanţatorul echipei, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu şi viceprimarul Municipiului Dorohoi, Sorin Alin Clim. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Vezi Galerie Foto de la eveniment, Click AICI!







Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web