Dorohoi News Logo

Vespazian Colban şi Victor Bordeanu prezenţi în tribună la barajul dintre FC Microbuzul şi Ştiinţa Miroslava

FC Microbuzul - Stiinta Miroslava_06

Antrenorul echipei FCM Dorohoi, Vespazian Colban şi organizatorul de competiţii, Victor Bordeanu, au fost prezenti în tribune la barajul dintre FC Microbuzul şi Ştiinţa Miroslava.

FC Microbuzul a ratat şansa promovării în liga a III-a fiind depăşită la toate capitolele de Ştiinţa Miroslava. Atât dorohoienii cât şi majoritatea spectatorilor care au fost să vadă un meci de baraj frumos au fost dezamăgiţi de prestaţia botoşănenilor care au făcut un meci slab.

„Deşi au avut avantaj, cei de la Ştiinţa Miroslava au continuat să îşi creeze acţiuni de atac şi să rămână în joc, pe când cei de la FC Microbuzul au avut doar un singur gol şi două – trei ocazii în tot meciul. Nu s-a legat nimic în teren la cei de la FC Microbuzul.”, a declarat pentru Dorohoi News, un spectator din tribună.

Partida a început cu golul celor de la Ştiinţa Miroslava în urma unei acţiuni a lui Cruceanu care a scăpat singur pe partea dreaptă şi l-a executat pe portarul botoşănean cu un şut în colţul lung. Cei de la FC Microbuzul au încercat să dea replcă acţiunilor celor de la Ştiinţa Miroslava  însă fără succes. În minutul 27, Ştiinţa Miroslava a făcut 2-0 prin Grigoriu care a profitat de neatenţia apărării celor de la FC Microbuzul.

În repriza secundă, botoşănenii au încercat ceva mai multe acţiuni de atac însă tot ieşenii au înscris şi au făcut 3-0 în minutul 56 prin acelaşi Cruceanu. FC Microbuzul a redus din diferenţă în minutul 85, prin Dănilă cu un şut la colţul lung. Meciul s-a încheiat 3-1. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web