Dorohoi News Logo

DEZVĂLUIRE-BOMBĂ: Cristi Borcea nu mai este acţionarul lui Dinamo!

Borcea

Din această seară, Cristi Borcea nu mai este acţionarul lui Dinamo, anunţă Digisport. Naşul său, patronul Stelei Gigi Becali, a confirmat informaţia la Fanatik Show. În prima etapă, Dinamo a învins cu 2-1 la Severin, printr-un gol de trei puncte reuşit de Dănciulescu.

 
"Mi-a zis că-i e greu să plece, dar nici doctorii nu i-au mai permis, nu mai are voie să aibă emoţii şi să fie stresat. Mi-a zis că nu mai poate suporta să vadă că la Dinamo nu se bagă bani. Să ia jucători gratis... El a luat o societate de 27 de milioane de euro acum, are bani. Şi-a dat seama că Porumboiu e puternic, la fel eu, cei de la CFR, Rapidul... Dinamo a luat numai jucători liberi. Cred că asta l-a deranjat. Va fi preşedinte onorific acolo, pe toată viaţa. Dar e o pierdere mare pentru Dinamo. Mie îmi convine, normal. Am un respect pentru Nicolae Badea, chiar dacă m-am judecat cu el, e cuminte, liniştit, impune respect. De-asta nu vreau să comentez mai multe lucruri. Acţiunile le-au luat jumate-jumate Badea şi Săvulescu la un preţ modic, nici 2 milioane de euro n-au dat", a declarat Becali la Fanatik Show, pe Digisport, citat de gsp.ro.
 
Formaţia Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa CS Turnu Severin, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2012/2013 a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Axente '50 şi Dănciulescu '80. Pentru gazde a înscris Vancea, în minutul 52. Sursa: realitatea.net
sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web