Dorohoi News Logo

CUPA ROMÂNIEI: FCM Dorohoi i-a învins cu 3-0 pe cei de la Luceafărul Mihai Eminescu

luceafarul - fcm_dorohoi_5

FCM Dorohoi a reuşit ieri, 1 august calificarea în turul trei al Cupei României după ce s-a impus în fața celor de la Luceafărul Mihai Eminescu cu scorul de 3-0. Cele două echipe s-au întâlnit ieri, de la ora 17:30, pe terenul din Ipoteşti. 

 
Partida a fost arbitrată de o brigadă exclusiv botoşăneană, cu Denis Creţu la centru, ajutat la cele două tuşe de Radu Creţu şi Mihăiţă Noroc.
 
Vezi echipele de start!
 
FCM Dorohoi: Prisaca, Cososchi, Halip, Maxim, Porfireanu, Stefan Nicolae, Bordeanu, Vrabie, Sandu, Paval Natanael.
 
Luceafărul Mihai Eminescu: Purceac, Lungu, Lionte, Antonescu, Cazacu, Ciornea, Vieriu, Netbai, Juncanaru, Vechiu, Vasilachi Marian.
 
Dorohoienii au început partida în forţă, atacând încă din primul minut. După 32 de minute de joc, FCM Dorohoi a obţinut un penalty după ce Ciornea a făcut henț în careu. Denis Crețu a lăsat inițial jocul să continue, însă asistentul Mihăiță Noroc semnalizează lovitură de la 11 m, centralul revenind asupra deciziei dictând penalty. Lovitura de la 11 metri a fost executată și transformată de Edy Sandu. La pauză tabela indica 1-0 pentru dorohoieni.
 
În repriza secundă, ambele echipe au fost prudente şi au atacat timid, însă dorohoienii au părut mai determinaţi, acest lucru văzându-se în posesia mingii. FCM Dorohoi a mai înscris de două ori în minutele 66 și 70, prin Bordeianu și Paval. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0. (Andrei B.)
 
Autor: DorohoiNews.ro
sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web