Dorohoi News Logo

Vezi ce lucruri au fost interzise la Olimpiada de la Londra

jocuri o

Olimpiada de la Londra a costat 14,46 miliarde de dolari, dintre care 877 de milioane de dolari au fost cheltuiți pe securitate. Vezi ce măsuri de securitate au luat britanicii și ce obiecte au fost interzise pe parcursul desfășurării jocurilor!

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Londra nu a  dorit să aibă parte de evenimente neprevăzute și astfel nu mai puțin de 17.000 de soldați au asigurat ordinea pe parcursul Olimpiadei, iar pe unele clădiri din orașul de pe Tamisa au fost montate lansatoare de rachete.

Revenind la spectatori, acestora nu li s-a permis pe parcursul desfășurării Olimpiadei:
-    să îşi folosească telefoanele şi tabletele pe post de puncte de acces wireless,
-    să afişeze steaguri ale ţărilor care nu au luat parte la competiţie,
-    să poarte pălării sau folosească umbrele supradimensionate,
-    să folosească vuvuzele,
-    să utilizeze aparate Walkie-Talkie sau scanere radio,
-    să vină cu mâncare de acasă în cantităţi mari, deoarece s-a dorit încurajarea consumului de alimente ale partenerilor, precum McDonald’s şi Cadbury.

Jocurile Olimpice de vară de la Londra au debutat oficial vineri, 28 iulie şi se vor încheia duminică, 12 august. România a participat la această ediţie a Olimpiadei de vară, a 30-a, cu un lot de 103 sportivi, care au concurat la 15 discipline sportive (atletism, box, canotaj, ciclism, scrimă, gimnastică, judo, kaiac-canoe, tir, nataţie, tenis de masă, tenis de câmp, polo, haltere şi lupte). Țara noastră ocupă, cu o zi înaintea ceremoniei de închidere, locul 23 din 204 țări participante. Sursa: capital.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web