Dorohoi News Logo

Cupa României Timișoreana: Victorie importantă pentru FCM Dorohoi pe municipal – FOTO/VIDEO

Cupa_Romaniei Timisoreana_FCM Dorohoi_Sporting Suceava001

FCM Dorohoi a surclasat echipa suceveană Sporting Suceava, în meciul de Cupa Romaniei Timișoreana, desfășurat pe stadionul municipal din Dorohoi. În prezența a peste 700 de spectatori printre care se aflau și finanțatorul echipei Victor Mihalachi, deputatul Andrei Dolineaschi, primarul Dorin Alexandrescu, viceprimarul Constantin Bursuc și Cornel Șfaițer - FC Botoșani, echipa dorohoiană a reușit să se califice învingând cu scorul de 3-1 (1-1), într-o partidă contând pentru turul al 3-a al competiției.

FCM-ul a avut în primele minute, două mari ocazii pe care le-au ratat cu seninătate Edi Sandu şi Adrian Cososchi.

Sucevenii au început bine întâlnirea, reușind să deschidă scorul la o jumătate de oră de la fluierul de start, când Apetri a transformat o lovitură de pedeapsă acordată în urma unui fault comis de Rohetki asupra lui Buziuc. „Alb-verzii” și-au făcut însă singuri viața grea, după ce Oniu a încasat două cartonașe galbene în decurs de numai șapte minute și a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 35. Pe fondul superiorității numerice, FCM Dorohoi a restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de pauză prin Pavăl, care a frunctiificat cu gol o centrare de pe partea stângă trimisă de Sandu. De partea cealaltă, Sporting putea reveni în avantaj în ultimul minut al părții întâi, dar Cainari a nimerit bara după o suită de driblinguri prin defensiva FCM-ului. Dorohoienii au trimis mingea în plasă la jumatătea reprizei secunde, dar reușita nou-intratului Bagu a fost anulată pe motiv de offiside de centralul băcăuan Emil Voicu și cele două echipe urmau să-și dispute calificarea în prelungiri.

FCM Dorohoi și-a consființit calificarea în minutul 112, când Pantea a faultat în careu, arbitrul a indicat punctul cu var de la 11 metri și Bordeianu a închis tabela de marcaj la scorul de 3-1 pentru FCM Dorohoi.

„Încercăm să ne legăm, să consolidăm echipa și ca dovadă am învins cu 3-1, spectacolul nu a fost chiar așa de reușit dar rezultatul ne mulțumește. Ne dorim să aducem o echipă de divizia B și de ce nu, dacă o să avem un parcurs bun, poate o să aducem și o echipă de divizia A”, a declarat Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

FCM Dorohoi se califică în faza următoare a Cupei României Timișoreana, unde cel mai probabil va primi vizita divizionarei „B” FC Botoşani. (Andrei B.)

 

Vezi galerie FOTO completă de la acest meci - Clik AICI!







Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web