Dorohoi News Logo

Conducerea FC Botoşani nu a avut emoţii la meciul cu FCM Dorohoi. Vezi declaraţiile staff-ului!-VIDEO

Valeriu Iftime-Cornel Sfaiter

Deşi FCM Dorohoi a condus cu 2-0 şi a fost foarte aproape de a crea o surpriză prin eliminarea botoşănenilor din Cupa României, cei din conducerea FC Botoşani au declarat că nu au avut emoţii.

Finanţatorul celor de la FC Botoşani a declarat la sfârşitul meciului că deşi FCM Dorohoi a condus cu scorul de 2-0 nu a avut emoţii şi consideră că FC Botoşani s-a impus deoarece are un lot mai valoros decât dorohoienii.

„Nu am avut emoţii şi îmi place că s-au remontat la 2-0. Nu îmi pare bine că am bătut Dorohoiul pentru că e o echipă simpatică însă s-a văzut diferenţa de lot”, a declarat finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Atât preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, cât şi tehnicianul Costel Orac s-au declarat mulţumiţi de jocul echipei şi au spus că se aşteptau la o partidă dificilă contra formaţiei FCM Dorohoi.

La fel s-a văzut jocul echipei şi din teren, Dinu Todoran, mijlocaşul echipei FC Botoşani declarându-se mulţumit de prestaţia echipei.

„FCM Dorohoi este o echipă bună şi a jucat cu multă ambiţie. Avem un moral bun şi sperăm ca până începem campionatul să fim o echipă bine pusă la punct.”,
a declarat mijlocaşul echipei FC Botoşani, Dinu Todoran. (Andrei B.)









Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web