Dorohoi News Logo

Punct preţios obţinut de FCM Dorohoi în deplasarea de la Galaţi

FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a înâlnit astăzi, 21 septembrie, în cadrul etapei a IV-a a Seriei I a Ligii a III-a, pe cei de la Oţelul Galaţi II. Dorohoienii au reușit să termine la egalitate meciul cu gălăţenii într-un meci disputat de la ora 17:00, pe stadionul „Siderurgistul” din Galaţi.

FCM Dorohoi a început meciul bine, însă ritmul echilibrat al primei reprize a fost rupt în momentul în care Cojoc a deschis scorul, în minutul 13. Dorohoienii nu au slăbit ritmul de joc şi au rămas pe poziţii fără să mai dea ocazia gălăţenilor să se apropie periculos de poarta FCM-ului. Scorul la pauză a fost 1-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, încheiate totuşi fără succes. Meciul a fost destul de echilibrat, posesia mingii fiind aproximativ egală. Dorohoienii au reusit totusi sa revina in minutul 66 cand arbitrul a acordat penalty pentru FCM Dorohoi in urma unui fault in careu. Bordeianu a executat lovitura de la 11 metri fara emotii, restabilind egalitatea pe tabela de scor. Meciul s-a încheiat 1-1. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web