Dorohoi News Logo

Victor Mihalachi este alături de copiii talentați din zona municipiului Dorohoi

Finantator FCM Dorohoi - Victor Mihalachi

Finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, nu a abandonat ideea de a investi în zona Dorohoiului şi de a da o şansă tinerilor talentaţi de aici.

Acesta s-a arătat încântat de copiii din această zonă, de înclinaţiile lor către sport şi a demarat un proiect cu căteva grupe de juniori care sunt antrenate de profesorul de sport, Gabriel Cărăuşu.

„Nu abandonez ideea de a investi în zonă și în copiii de aici dar vreau sprijinul profesorilor de sport. Vreau ca oameni de bine, care nu vor neapărat bani, dar care vor să facă performanță, să facă ceva pentru această zonă, să fie alături de mine și eu sunt sigur că în câţiva ani vor apărea în sport nume din Dorohoi.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Victor Mihalachi este încântat de evoluţia juniorilor şi a promis că la începutul iernii, va petrece mai mult timp alături de ei. Totodată acesta a luat în calcul şi organizarea unui cantonament pentru copii şi îşi doreşte să facă o selecţie pentru Academia Gică Popescu.

„Eu am văzut copiii de câteva ori şi  îmi plac mult. Undeva spre sfârșitul toamnei, începutul iernii, când activitatea mea de pe şantier se va diminua voi sta mai mult cu ei. Iau în calcul să îi duc într-un cantonament şi să facem o selecție pentru că deja am niște copii pe care îi ducem la Academia Gică Popescu.”, a mai adăugat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web