Dorohoi News Logo

Victorie meritată a dorohoienilor obţinută pe Municipal împotriva celor de la CS Aerostar Bacău - FOTO

FCM Dorohoi - Aerostar Bacau_19

FCM Dorohoi a întâlnit astăzi, 5 octombrie, în cadrul etapei a VI-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la CS Aerostar Bacău. Dorohoienii au reușit să îi învingă pe băcăuani în faţa a aproximativ 800 de spectatori veniţi pe stadionul municipal „1 Mai” ca să încurajeze echipa.

Ambele echipe au început meciul echilibrat, ritmul meciului fiind rupt în minutul 9, când Mădălin Munteanu a reuşit să deschidă scorul pentru cei de la CS Aerostar Bacău. Băcăuanii au rămas în atac şi au mai avut o faza importantă la poarta gazdelor în minutul 16 când după o centrare venită de pe partea dreaptă atacantul oaspeţilor a încercat o execuţie pretenţioasă care a fost respinsă în cele din urmă de un fundaş dorohoian. FCM Dorohoi şi-a revenit în partea a doua a reprizei secunde şi a avut avut două mari ocazii de gol în minutele 18 şi 32. Golul a venit totuşi în minutul 36 când Doboş a nimerit colţul porţii băcăuanilor, mingea revenind la Vrabie care a înscris fără probleme. Scorul la pauză a fost 1-1.

În repriza secundă FCM Dorohoi a dominat la posesie şi la numărul ocaziilor de poartă. În minutul 52 arbitrul a dictat penalty pentru gazde după un faul în careu asupra lui Porfireanu. Lovitura de la 11 metri a fost executată apoi fără probleme de Bordeianu care a dus scorul în favoarea Dorohoienilor. După numai 3 minute după reluarea jocului, în minutul 55, Bordeianu a executat perfect o lovitură liberă de pe partea dreaptă şi a mărit avantajul dorohoienilor.Meciul a fost destul de echilibrat, posesia mingii fiind puţin în favoarea celor de la FCM Dorohoi. Gazdele nu s-au oprit aici şi au înscris şi golul 4 prin Eduard Sandu, care după o cursă frumoasă a pătruns în careu şi l-a executat pe portaul de la CS Aerostar Bacău. Eduard Sandu nu a vrut să se oprească la doar un gol şi a mai înscris o dată în minutul 90 însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Meciul s-a încheiat 4-1.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, viceprimarul municipiului Dorohoi, Constantin Bursuc şi deputatul Andrei Dorlineaschi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web