Dorohoi News Logo

Victorie „la pas” a celor de la FCM Dorohoi împotriva ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava

FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a înâlnit ieri, 12 octombrie, în cadrul etapei a VII-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la AS Ştiinţa Miroslava. Dorohoienii au reușit să învingă formaţia ieşeană într-un meci disputat de la ora 15:00, pe stadionul „Comunal” din Miroslava.

Vezi echipa de start a FCM-ului:

FCM Dorohoi: Rohetki, St. Nicolae, G. Luca, Halip, Ursachi, Bordeianu, Orasanu, Ghiviziu, Dobos, Boboc, Porfireanu.

Ambele echipe au început meciul bine, şi au arătat un fotbal de calitate în începutul primei reprize. Ritmul a fost totuşi rupt în momentul în care Ştiinţa Miroslava a deschis scorul, în minutul 20. Deşi după golul încasat dorohoienii au condus detaşat la posesia mingii nu au reuşit să înscrie până la finalul primei reprize. Scorul la pauză a fost 1-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, încheiate totuşi fără succes. Meciul a fost într-o singură direcţie şi acest lucru s-a concretizat în minutul 50 când Edi Sandu a centrat perfect pentru Orasanu care a reuşit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj. După numai 8 minute de la reluare, Mihai Bordeianu a marcat cu un şut sec de la colţul lung, după o centrare a lui Doboş. FCM Dorohoi a înscris şi cel de-al treilea gol în minitul 74, când Edi Sandu a profitat de o respingere greşită a portarului şi a împins mingea în poartă din 2 metri. Meciul s-a încheiat 1-3.

Cu această victorie reuşită la Miroslava, FCM Dorohoi acumulează 13 puncte şi urcă pe locul 2 în clasament. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web