Dorohoi News Logo

Young Stars Panciu s-a retras din campionat. FCM Dorohoi urcă pe primul loc în clasament!

Panciu

Echipa de fotbal Young Stars Panciu este prima echipă din Vrancea care abandonează campionatul ligii a treia în acest sezon. Confruntată cu probleme financiare majore, gruparea „dintre vii“ a spus pas şi a anunţat forul din Capitală că nu mai poate continua în campionat. Jucătorii vor deveni liberi de contract şi îşi vor căute alte echipe pentru a juca.

Mai mult, Federaţia Română de Fotbal a decis să nu programeze echipe Young Stars Panciu pentru partida de campionat pe care vrâncenii ar fi trebuit să o dispute mâine pe teren propriu împotriva formaţiei SC Bacău şi, în această situaţie, gruparea pănceană va pierde jocul cu 3-0, dar şi celelalte partide pe care le mai are de disputat în turul campionatului 2012-2013.

Păncenii au anunţat că se retrag din campionat, iar în evidenţele FRF figurează cu mai multe datorii neachitate, printre care două baremuri de arbitraj. Jucătorii echipei YS Panciu au de primit şi două salarii, iar ieşirea echipei din criză este imposibilă.

Primăria nu mai are bani pentru fotbal
  
Principalul finanţator al echipei, Consiliul Local şi Primăria oraşului Panciu a anunţat că nu mai poate sprijini cu bani activitatea echipei de fotbal. În ultimele zile, au existat mai multe discuţii cu diferiţi oameni de afaceri din ţară pentru preluarea echipei, dar nimeni nu s-a arătat interesat pentru a veni în ajutorul echipei.

„Sunt probleme la Panciu, ca peste tot. Din păcate, în acest moment am rămas fără susţinere financiară şi suntem nevoiţi să ne retragem. Oricum, dacă am fi continuat, ar fi fost şi mai greu, în condiţiile în care sunt datorii la jucători, avem de achitat două baremuri de arbitraj, o amendă dată de Federaţie deoarece aveam terenul suspendat timp de două jocuri“, ne-a declarat directorul sportiv al echipei din Panciu, Raul Cioran, cel care a precizat că se retrage din funcţia sa de la echipă.

Cel mai probabil, echipa de fotbal din Panciu se va înscrie în sezonul viitor în campionatul ligii a patra din Vrancea, iar lotul va fi alcătuit din juniori. Deoarece cei de la Young Stars Panciu nu au terminat turul, toate rezultatele vor fi anulte, iar datorită acestui fapt FCM Dorohoi urcă pe primul loc al campionatului.

Sursa: Monitorul de Vrancea

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web