Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi învinsă pe teren propriu de cei de la CS Kosarom Paşcani - FOTO

FCM Dorohoi - CS Kosarom Pascani_07

FCM Dorohoi a înâlnit astăzi, 19 octombrie, în cadrul etapei a VII-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la CS Kosarom Paşcani. Dorohoienii nu au reușit să se impună în faţa ieşenilor şi au fost învinşi într-un meci disputat de la ora 15:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi echipele de start:

CS Kosarom Paşcani: Luca, Razlog P., Razlog V., Giurgiuveanu, Chimir, Mutescu, Lipovanu, Schiopu, Calugaru, Radu

FCM Dorohoi: Rohetki, Luca, Ursachi, Orasanu, Dobos, Bordeianu, Porfireanu, Paval, Stefan, Ghiviziu, Halip

FCM Dorohoi a început meciul foarte bine şi a avut posesia mingii in mare parte din prima repriza. Ambele echipe au avut ocazii de a înscrie însă nicio fază nu s-a concretizat. Singura ocazie mare a primei reprize a fost în minutul 43 când oaspeţii erau sa înscrie după o lovitură de cap în urma unei centrări de pe opartea dreaptă. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, însă ieşenii s-au dovedit a fi mai motivaţi şi au înscris în minutul 48 printr-un şut al lui Agrigoroaiei de la marginea careului. După golul celor de la Kosarom Paşcani meciul a fost foarte îcordat datorită presiunii celor de la FCM Dorohoi. Partida s-a mai destins în minutul 60 când un poneiul „Roberta” a intrat pe teren, moment care a făcut deliciul publicului. Pe finalul meciului Edy Sandu a fost foarte aproape de egalare în minutul 35, replica oaspeţilor venind în minutul 36 când au ratat dintr-o poziţide de „singur cu portarul”. Meciul s-a încheiat 0-1.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web