Dorohoi News Logo

Young Stars Panciu nu se mai retrage din campionat. FCM Dorohoi pică din nou pe locul doi în clasament!

Panciu

Echipa de fotbal din Panciu, Young Stars (participantă în liga a treia) va disputa partida programată mâine (ora 15.00, Stadion Orăşenesc), pe terenul echipei Oţelul II Galaţi, iar jucătorii şi-au dat acceptul să meargă în deplasare, deşi mai au de primit restanţe financiare.

După ce runda trecută păncenii nu au fost programaţi în campionat şi au pierdut cu 3-0 confruntarea cu SC Bacău, marţi seara, conducerea clubului „dintre vii” şi jucătorii s-au întâlnit la o masă rotundă, la finalul căreia s-a decis ca echipa să se prezinte la partida de la Galaţi, în caz contrar existând riscul excluderii din campionat.

„Toţi jucătorii au dat dovadă încă o dată de caracter, au aflat de problemele de la formaţie şi au decis să joace în partida cu Oţelul II Galaţi”, a declarat directorul sportiv al echipei, Raul Cioran, citat de Monitorul de Vrancea.

Ieri după-amiază, fotbaliştii de la Panciu au participat la antrenamentul care a avut loc pe Stadionul Orăşenesc. Surse din conducerea clubului au precizat că echipa va continua activitatea cel puţin până la finalul turului de campionat, în ciuda problemelor financiare.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web