Dorohoi News Logo

Dezvăluire bombă despre Lucian Bute

Lucian Bute

Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, a dezvăluit cea mai mare problemă a pugilistului român cu doar câteva zile înainte de meciul cu rusul Denis Grachev, contând pentru centura NABF a categoriei semigrea.

„Lucrurile au mers bine când Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial. Atunci când ai rezultate bune şi eşti fericit, nu scoţi în evidenţă fiecare problemă. Am realizat însa că Lucian Bute a început să lovească din ce în ce mai puţin la ultimele patru meciuri. A continuat să câştige, dar numărul de pumni trimişi spre adversar a scazut", a declarat Stephan Larouche pentru FightNews.

Antrenorul lui Lucian Bute a căutat şi o explicaţie: "A devenit oare mai matur? Loveşte cu mai multă precizie? La început lovea de 100 de ori în fiecare rundă şi era prea mult. La un moment dat mai scăzuse intensitatea şi era bine, dar apoi a lovit din ce în ce mai puţin şi a devenit ezitant. Cred că lucrul acesta se întâmplă pentru un motiv, deşi Lucian Bute crede că asta îl va face mai bun. Oricum, suntem o echipă mult mai puternică acum şi acordăm o mai mare atenţie detaliilor".

„Dacă nu fac un meci bun cu Grachev, revanşa cu Froch nu va mai avea loc. Îl respect pe Grachev. Loveşte bine cu ambele mâini şi e agresiv, rezistent. E un sportiv bun. Nu va fi uşor să revin după prima înfrângere. E dureros, dar acum privesc înainte, nu mă mai interesează trecutul", a declarat şi Lucian Bute.

BUTE-GRACHEV este programat duminică, 4 noiembrie, de la ora 4:00, la Centre Bell din Montreal (Canada).

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web