Dorohoi News Logo

Victorie spectaculoasă a dorohoienilor reuşită pe propriul teren. Răsturnare incredibilă de scor! FOTO

FCM Dorohoi_Petrotub Roman_08

FCM Dorohoi a întâlnit astăzi, 2 noiembrie, în cadrul etapei a X-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la SC Municipal Petrotub Roman. Dorohoienii au reușit o victorie spectaculorasă împotriva romanilor în faţa a aproximativ 800 de spectatori veniţi pe stadionul municipal „1 Mai” ca să încurajeze echipa.

Ritmul meciului a fost rupt chiar în minutul 1, când Ionuţ Chirilă a reuşit să deschidă scorul pentru cei de la Petrotub Roman. Romanii au rămas în atac şi au mai avut o fază importantă la poarta gazdelor în minutul 7 când şi-au dublat avantajul şi începeau să se retragă în apărare. Gazdele au încercat să reducă din avantaj însă ceide la Petrotub Roman au dominat clar prima parte a jocului. Golul cu numărul trei al partidei a fost înscris tot de oaspeţi când portarul dorohoienilor a fost prins pe picior greşit şi a fost lobat perfect de Constantin Vulpe în minutul 33. FCM Dorohoi şi-a revenit pe finalul primei reprize şi a redus din diferenţă prin Eduard Sandu care a lovit cu capul mingea centrată perfect de pe partea dreaptă în minutul 43. În ultimul minut al primei reprize a venit şi golul cu numărul doi am dorohoienilor care a venit după o lovitură liberă respinsă de zid. Scorul la pauză a fost 2-3.

În repriza secundă FCM Dorohoi a dominat la posesie şi la numărul ocaziilor de poartă. În minutul 56 Marius Doboş a reuşit un şut perfect din interiorul careului şi a readus egalarea pe tabela de marcaj. FCM Dorohoi nu s-a retras în apărare şi a continuat să pună presiune pe adversari, ratând două ocazii mari în minutele 60 şi 83. Gazdele au reuşit să întoarcă scorul în minutul 89 când Robert Grumezescu a lovit cu mingea perfect cu capul după executarea unui corner de pe partea dreaptă. Tot Robert Grumezescu a închis tabela după ce a reuşit să facă spectacol şi să mai înscrie o dată în minutul 90+4. Meciul s-a încheiat 5-3.

După această răsturnare incredibilă de scor, la sfârşitul meciului toţi spectatorii i-au aplaudat şi au strigat numele echipei „FCM Dorohoi”, atmosfera fiind extraordinară. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web