Dorohoi News Logo

Victorie clară a dorohoienilor în ultima etapă din turul campionatului împotriva celor de la YS Panciu

FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a înâlnit ieri, 23 noiembrie, în cadrul etapei a XII-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la Young Stars Panciu. Dorohoienii au reușit să învingă formaţia vrânceană într-un meci disputat de la ora 14:00, pe stadionul „Orăşănesc” din Panciu.

Ambele echipe au început meciul bine, şi au arătat un fotbal de calitate în începutul primei reprize. Ocaziile au fost la ambele porţi în repriza secundă, însă pe finalul reprizei, FCM Dorohoi a reuşit să înscrie prin Alexandru Vrabie. Astfel dorohoienii au intrat cu avantajul unui gol la vestiare. Scorul la pauză a fost 0-1.

Repriza secundă a început foarte bine pentru FCM Dorohoi care a reuşit să îşi majoreze scorul în minutul 50, când Eduard Sandu a transformat o lovitură de la 11 metri. De aici meciul a fost într-o singură direcţie, iar în minutul 87, Paval Natanel a majorat avantajul dorohoienilor în urma uni contraatac. Meciul s-a încheiat 0-3.

Cu această victorie reuşită la Panciu, FCM Dorohoi acumulează 19 puncte şi a terminat turul de campionat pe locul 4 în clasament. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web