Dorohoi News Logo

Primarul jucator Dumitru Chelariu aduce CEAHLAUL, la inaugurarea stadionului „Andrei Dumitraș”

Dumitru Chelariu primar jucator Pomarla

Dumitru Chelariu, invită de pe acum, Ceahlăul la inaugurarea stadionului. Revenirea lui Andrei Dumitraş la Ceahlăul nu schimbă planurile primarului Dumitru Chelariu, care va da noului stadion din localitate Pomarla, ce va fi gata anul acesta in toamna, numele tânărului fundaş. Astfel, la 25 de ani, Andrei Dumitraş va deveni primul jucător activ cu stadion.

„Vreau să invit Ceahlăul la inaugurare, pentru un meci demonstrativ, insa doar atunci cand iarba va fi perfecta, probabil in toamna”, a spus primarul comunei botoşănene, pentru presa nemteana.
 
Dumitru Chelariu construieşte la Pomârla un stadion cu 1200 de locuri, care dupa spusele sale va fi al întreg Botoşaniului, deoarece aici se vor creşte copii talentaţi.

„Ştiu că a mai avut şi alte oferte, dar şi-a dorit să se întoarcă la Ceahlăul pentru că se simte în elementul său. Andrei este un jucător de echipă. Are un caracter deosebit şi munceşte extraordinar. Poate a fost prea crud pentru Steaua, la care îţi trebuie un temperament ca al lui Lăcătuş. Sunt sigur însă că experienţa îi foloseşte. Îl va face şi mai puternic”, spune primarul despre tânărul fotbalist.

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web