Dorohoi News Logo

Nord Star Pomârla solicită bani clubului Steaua

Dumitru Chelariu-primar-Pomarla

Clubul de liga a V-a Nord Star Pomârla solicită formaţiei Steaua Bucureşti suma de 17.500 de lei. Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla spune că această sumă reprezintă o taxă de solidaritate pentru formarea jucătorului Andrei Dumitraş.

„Urmează să trimitem o notificare către clubul Steaua prin care vom solicita să ne plătească cei 5% valoarea transferului lui Andrei Dumitraş. Este vorba de acea taxă de solidaritate pentru formarea jucătorului Andrei Dumitraş. Este o taxă care se plăteşte de către cluburi pentru a încuraja formarea de jucători. De la Ceahlăul Piatra Neamţ am primit această taxă. Taxa se plăteşte la fiecare transfer al jucătorului. Andrei Dumitraş a fost transferat de Ceahlăul Piatra Neamţ la Steaua Bucureşti pentru suma de 350.000 de euro. Noi vrem 5% din din această sumă. Facem notificarea iar dacă nu acceptă să ne plătească aceşti bani, ne vom adresa comisiilor Federaţiei Române de Fotbal. Cred că ne vom înţelege deoarece 17.500 de euro este o sumă sumă foarte mică pentru un club ca Steaua”, a spus Dumitru Chelariu, cita de btonline.

Cei 17.500 de euro ar urma să fie folosiţi pentru finalizarea lucrărilor la baza sportivă. Primarul comunei Pomârla spune că în vara acestui an, baza sportivă va fi finalizată dar mai trebuie bani pentru dotarea vestiarelor.

Andrei Dumitraş a început să joace fotbal la liga a IV-a încă de când era în şcoala generală. Ulterior a fost cedat de Nord Star Pomârla la Roman unde a făcut liceul. După terminarea junioratului. Andrei Dumitraş a fost transferat la Ceahlăul Piatra Neamţ unde s-a impus destul de repede, devenind un jucător de bază. În vara anului tecut, Andrei Dumitraş a fost transferat de Steaua Bucureşti. A jucat puţine meciuri la gruparea roş-alb-albastră iar în această iarnă a revenit la Ceahlăul.
 

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web