Dorohoi News Logo

Cupa Coca-Cola Dorohoi: Liceul „Regina Maria” s-a calificat la faza județeană a competiției - FOTO

Cupa Coca-Cola Dorohoi_16

Cupa Coca-Cola Dorohoi şi-a desemnat câştigătoarea duminică, 10 martie 2013, în Sala Polivalentă din Dorohoi.

Echipele înscrise în competiţie au fost: Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomîrla, Grup Şcolar Darabani, Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi şi Liceul „Regina Maria” Dorohoi.

Deoarece Liceul „Regina Maria” Dorohoi a participat anul trecut la faza finală a competiției, conform regulamentului, s-a calificat direct în finala competiției locale unde a întâlnit câștigatoarea grupei, Grup Şcolar Darabani.

Echipa Liceului „Regina Maria” Dorohoi s-a dovedit a fi cea mai bună echipă din competiţie, devenind astfel câştigătoarea Cupei Coca-Cola Dorohoi. Aceasta s-a calificat la faza judeţeană unde va întâlni alte trei echipe care se vor lupta pentru un loc în faza zonală care se va disputa la Iaşi.

Vezi meciurile disputate:

Grupă
Gr. Şc. Darabani - Lic. Teor. „Anastasie Başotă” Pomîrla – 19-0
C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi - Gr. Şc. Darabani – 2-3
C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi - Lic.Teor. „Anastasie Başotă” Pomîrla–11-4

Finală
Lic. „Regina Maria” Dorohoi - Gr. Şc. Darabani – 8-1

„Este a doua ediție a Cupei Coca-Cola, a fost o competiţie reuşită, am avut încredere în echipă și sper să trecem cu bine și de faza județeană pentru a ajunge la faza pe zonă de la Iași. Sala Polivalentă aduce un plus municipiului Dorohoi pentru că este o sala regulamentară pentru competiții sportive și este o sală binevenită pentru că există mulți sportivi valoroși în Dorohoi și putem participa la multe competiții importante. Le mulţumesc tuturor celor care au ajutat la buna desfăşurare a acestei competiţii şi le urez copiilor mult succes în continuare.”, a declarat pentru Dorohoi News, prof. Emilian Pochişcan. (Andrei B.)

Vezi Galerie FOTO completă, Click AICI!


Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web