Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi i-a „călcat în picioare” la propriu și la figurat pe cei de la Bucovina Rădăuți FOTO

FCM Dorohoi - Bucovina Radauti_01

FCM Dorohoi a obținut o nouă victorie categorică vineri, 5 aprilie 2013, în fața celor de la Bucovina Rădăuți. Meci s-a disputat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în fața unui public de peste 400 de suporteri dorohoieni și 20 de suporteri a celor de la Bucovina Rădăuți.

Dorohoienii au început meciul foarte bine și au forțat încă din primul minut înscrierea unui gol. FCM Dorohoi a reușit să treacă în avantaj pe tabela de marcaj în minutul 11, prin Eduard Sandu. Tempoul meciului a rămas ridicat, Bucovina Rădăuți încercând să restabilească egalitatea. Totuși dorohoienii au înscris din nou prin Eduard Sanu în minutul 34 al meciului. La pauză FCM Dorohoi a intrat cu avantajul liniștitor de 2-0.

Repriza secundă a început cu cei de la Bucovina Rădăuți în atac, forțând înscrierea uni gol. FCM Dorohoi a profitat însă de spațiile din defensiva oaspeților și a mai punctat încă o dată în minutul 60, prin Husoschi, în urma unei centrări de pe partea stângă. Pe final de meci, Robert Grumezescu a scăpat singur spre poartă, și a marcat cel de-al patrulea gol al dorohoienilor în minutul 93. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi și primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web