Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi își consolidează poziția din clasament. Victorie categorică obținută la Bacău

Aerostar Bacau_FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a întâlnit astăzi, 12 aprilie 2013, în cea de-a șasea etapă a returului de campionat din Liga a III-a, pe cei de la CS Aerostar Bacău. Dorohoienii au reușit să învingă formaţia băcăuană într-un meci disputat de la ora 17:00, pe stadionul „Aerostar” din Bacău.

Vezi echipa de start a FCM-ului:

FCM Dorohoi: Rohețki, Coșoschi, Atudorei, Ursachi, Șt. Nicolae, Bordeianu, Vrabie, Orășanu, Grumezescu, Sandu, Pavăl.

Ambele echipe au început meciul bine, şi au arătat un fotbal de calitate în începutul primei reprize. Ocaziile de poartă au fost relativ puține, dorohoienii executând o lovitură liberă prin Bordeianu, însă portarul băcăuan a reținut slab, iar cei de la Aerostar au avut un șut bun pe poartă care a fost totuși reținut de Rohețchi. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă a început bine pentru dorohoieni care au reușit să înscrie în minutul 61 printr-un șut de la trei metri al lui Sandu. În minutul 73 băcăuanii au primit un penalti obținut în urma unui fault în careu  al lui Rohețchi, care a fost ratat incredibil de băcăuani. FCM Dorohoi a rămas în atac deși cei de la Aerostar au forțat egalarea, iar în minutul 87, Pavăl a scăpat spre poartă, a driblat fundașii si a înscris pentru 0-2. Meciul s-a încheiat 0-2. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web