Dorohoi News Logo

Adio licenţă, Rapid merge în Liga a II-a

rapid

SC FC Rapid SA are de achitat datorii în valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creanţe admis de adminstratorul judiciar în dosarul de insolvenţă.

Preşedintele AFAN, Dumitru Costin, a declarat că Rapid nu va primi licenţa pentru a evolua în Liga I în sezonul următor dacă Tribunalul Bucureşti nu aprobă vineri planul de reorganziare stabilit de creditori.

„Nici măcar planul ăla acceptat de creditori nu a fost respectat în trei luni de zile, este clară neplata drepturilor salariale deja puse în plan. Dacă nici astea nu sunt respectate, atunci nu văd de ce judecătorul ar aproba în instanţă un plan care în trei luni de zile e fărâmiţe. În consecinţă, adio licenţă, Rapid merge în Liga a II-a, în ciuda eforturilor pe care aceşti jucători minunaţi le fac. Rămân fără jucători, fără licenţă şi este posbil să se ajungă şi la faliment. Rapidul îşi va pierde jucătorii dacă nu înţelege că trebuie să-i plătească", a afirmat presedintele AFAN, potrivit Mediafax.

SC FC Rapid SA are de achitat datorii în valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creanţe admis de adminstratorul judiciar în dosarul de insolvenţă. Rapid a retrogradat ultima dată în liga secundă la finalul sezonului 1988-1989. Sursa: realitatea.net

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web