Dorohoi News Logo

Victorie dificilă împotriva celor de la Miroslava. FCM Dorohoi își consolidează poziția în clasament - FOTO

FCM Dorohoi - Stiinta Miroslava_14

FCM Dorohoi a obținut o nouă victorie vineri, 19 aprilie 2013, în fața celor de la Știința Miroslava. Meciul s-a disputat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în fața unui public de peste 400 de suporteri dorohoieni.

FCM Dorohoi a început meciul foarte bine însă oaspeții au ținut piept atacurilor și au replicat pe contre, ceea ce a făcut să fie un meci echilibrat. Dorohoienii au rămas în atac și au căutat culoarele libere către poarta celor de la Știința Miroslava. Portarul oaspeților a respins spectaculos în minutul 28, balonul trimis puternic de la aproximativ 30 de metri în urma unei lovituri libere acordate gazdelor. FCM Dorohoi a reușit să treacă în avantaj pe tabela de marcaj în minutul 36, când Eduard Sandu a șutat puternic de la aproximativ 14 metri, mingea intrând exact sub bară. La pauză FCM Dorohoi a intrat la vestiare cu avantajul de 1-0.

Repriza secundă a început cu cei de la Știința Miroslava în atac, forțând înscrierea uni gol. Ocaziile au fost de ambele părți însă una din cele mai notabile a venit în minutul 69 când oaspeții au trecut milimetric pe lângă egalare după ce balonul a fost lovit puternic cu capul în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă. Cei de la Știința Miroslava au forțat pe toate direcțiile și au încercat să egaleze însă portarul dorohoienilor a fost la post și a respins tot ce se putea. Ca o fază trasă la indigo din ultimul meci jucat pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți, pe final de meci, Robert Grumezescu a scăpat singur spre poartă însă de această dată nu a reușit să înscrie. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

În tribune s-a aflat pe lângă suporteri și finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, care este alături de echipă și îi încurajează cât de mult poate.

În urma acestei victorii, FCM Dorohoi a urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei I din Liga a III-a acumulând un număr de 35 de puncte. FCM Dorohoi este la 3 puncte de primul loc și la 1 punct de locul 3, având în vedere că CSM Moinești (locul 3), mai are un meci de disputat. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web