Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi își păstrează parcursul bun și i-a învins fără probleme pe cei de la CSM Moinești - FOTO

FCM Dorohoi - CSM Moinesti_07

FCM Dorohoi a obținut o nouă victorie vineri, 3 mai 2013, în fața celor de la CSM Moinesti. Meciul s-a disputat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în fața unui public de peste 800 de suporteri dorohoieni.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki Andrei, Cososchi Adrian, Atudorei Răzvan, Bordeianu Mihai, Barabas Dragoș, Sandu Eduard, Pavăl Natanael, Ștefan Nicolae, Ghiviziu Alexandru, Vrabie Alexandru, Halip Ovidiu

CSM Moinesti: Barna Alexandru, Corman Bogdan, Trofin Constantin, Popa Andrei, Marin Rareș, Irimia Ștefan, Apostu Emanuel, Trofin Sorin, Darje Gabriel, Berbecie Florin, Brăescu Bogdan

FCM Dorohoi a în forță, reușind să înscrie încă din minutul 3 după ce Ștefan Nicolae a expediat un șut puternic la rădăcina barei. Dorohoienii au rămas în atac și au căutat culoarele libere către poartă și au creat un pressing sufocant pentru cei de la CSM Moinești. În minutul 10 FCM Dorohoi a înscris și cel de-al doilea gol prin Eduard Sandu, însă arbitrul l-a anulat pe motiv de offside. Gazdele au rămas în atac și au avut mai multe ocazii prin Pavăl Natanel care a încercat poarta din toate unghiurile. Dorohoienii au mărit avantajul în minutul 43, când Mihai Bordeianu a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximatux 20 de metri. La pauză FCM Dorohoi a intrat la vestiare cu avantajul de 2-0.

Repriza secundă a început cu o ratare incredibilă a dorohoienilor, după ce Eduard Sandu a primit o pasă care l-a lăsat cu poarta goală, acesta ratând incredibil majorarea scorului. CSM Moinești a dat semn că se poate redresa și a avut o ocazie mare în minutul 52 când portarul dorohoienilor a reținut cu greu un șut puternic. Totuși a fost doar o „alarmă falsă” pentru că următoarele ocazii le-au avut tot cei de la FCM Dorohoi. Oaspeții și-au pierdut răbdarea și au început să joace puțin mai dur, fapt pentru care, în minutul 74 Rareș Marin de la CSM Moinești a primit în urma unui fault cel de-al doilea cartonaș galben și a fost trimis la vestiare. În același minut, după eliminarea jucătorului de la CSM Moinești, un coechiper de-al acestuia a primit și el un cartonaș galben după ce a cedat nervos și s-a descărcat pe o minge, trimițând-o cu forță în tribună. Finalul a fost la fel de spectaculos după ce un jucător de la FCM Dorohoi a reușit să pătrundă în careul adversarilor și a trimis spectaculos în bara trnasversală. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web