Dorohoi News Logo

Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomîrla a găzduit a II-a ediție a Concursului Județean „ÎMPREUNĂ PRIN SPORT” - FOTO

Pomarla - Impreuna prin sport_01

Sâmbătă, 8 iunie 2013, s-a desfășurat la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomîrla cea de-a doua ediție a Concursului Județean „Împreună prin sport”, competiție inclusă în Calendarul Activităților Educative Județene 2012-2013.

Concursul a avut ca obiective:
·    formarea spiritului de întrecere, a disciplinei şi a corectitudinii faţă de adversar
·    formarea şi dezvoltarea unor relaţii de cooperare şi prietenie
·    dezvoltarea capacităţii de comunicare a elevilor, a spiritului de fair-play și a gustului pentru competiţie
·    destinderea, relaxarea elevilor prin practicarea sportului.

La competiţie au participat Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa (prof. Corduneanu Ciprian), Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca (prof. Afusoaie Vasile), Şcoala Gimnazială „Gh. Popovici” Lozna (prof. Guleac Liviu), Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi (prof. Pricopi Vasile), Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani (prof. Pop Radu și Ștefănucă Ovidiu) și Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla (prof. Ionel Florin).

Echipele au fost împărțite prin tragere la sorți în două grupe a câte 3 echipe, câștigătoarele grupelor jucând pentru locurile 1-2, cele de pe locul II în grupe pentru locurile 3-4, iar cele de pe locul III în grupe pentru locurile 5-6.

 La finalul competiției, primele trei locuri au fost ocupate de:
·    Locul I – Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani
·    Locul II – Şcoala Gimnazială „Gh. Popovici” Lozna
·    Locul III – Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca.

Participanții au fost răsplătiți pentru eforturile lor cu premii constând în mingi de fotbal, cupe și diplome. Au fost acordate și premii speciale pentru „Cel mai bun portar”, „Golgheterul competiției” și „Cel mai bun jucător”.

Prin participarea la această competiție, elevii au demonstrat dorința de a desfășura cât mai multe activități extrașcolare, în care să-și exprime și să-și dezvolte propriile abilități și priceperi dobândite în școală.


DorohoiNews.ro
sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web