Dorohoi News Logo

Meci plin de suspans și emoții la Dorohoi. FC Pojorâta s-a calificat în Liga a III-a - FOTO

Meci de baraj pentru Liga a III-a la Dorohoi_31

FC Pojorâta, campioana ediţiei 2012-2013 a Ligii a IV-a din județul Suceava, a întâlnit în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, Viitorul Târgu Frumos, câştigătoarea Ligii a IV-a din judeţul Iaşi.

Calificarea s-a disputat miercuri, 19 iunie 2013, de la ora 17:30, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi. Meciul a fost arbitrat de Emil Voicu (Bacău) la centru, George Marian Fridl (Comăneşti) şi Bogdan Terente (Bacău) asistenți, iar observatori au fost Costin Toma şi Dumitru Varodin (ambii Piatra Neamţ).

Meciul a fost echilibrat până în minutul 35, când Ioniţă a marcat golul de 1-0 pentru FC Pojorâta. Din acest moment Viitorul Tg. Frumos a fost obligată să se arunce în atac și să creeze presiune la poarta celor de pa Pojorâta, acțiuni ce au dat roade în minutul 50, când Scrab de la Tg Frumos a reușit să readucă egalitatea pe tabela de marcaj. După cele 90 de minute, meciul s-a terminat la egalitatea și a fost nevoie de prelungiri, unde Nemeș a trimis FC Pojorâta direct în Liga a III-a.

Ambele echipe au avut alături, suporterii care au venit în număr mare la Dorohoi atât în mod organizat, cu autocare, cât și pe cont propriu, cu mașinile personale. În fața unui stadion plin ochi, s-a disputat un fotbal de calitate și deși numărul suporterilor a fost impresionant, nu au existat incidente, autoritățile reușind astfel să țină totul sub control. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro
sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web