Dorohoi News Logo

Iordănescu: „Salut decizia UEFA! Becali va fi şi mai ambiţionat acum”

Steaua

Anghel Iordănescu salută decizia UEFA, care a decis ca Steaua să primească o sancţiune cu suspendare, ce permite campioanei României să evolueze în preliminariile Ligii Campionilor.

Fostul selecţioner consideră că hotărârea UEFA îl va convinge pe Gigi Becali să investească şi pe viitor bani la Steaua şi e convins că roş-albaştrii îşi vor întări lotul pentru viitorul sezon.

„Este un verdict blând, favorabil Stelei. Sincer să fiu, ştiam că UEFA nu se joacă cu astfel de lucruri şi eram convins că această Comisie de Disciplină curăţă pe oricine, indiferent de numele echipei. Gigi Becali nu merita acest lucru. Mi-e greu să judec ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură. Nu cred că ar fi fost corect ca o situaţie care n-a schimbat cu nimic rezultatul din teren şi rezultatul competiţiei să influenţeze după ani buni viitorul unei echipe care a câştigat pe teren şi a dovedit că e cea mai bună din România. Cred că decizia UEFA îl va ambiţiona şi mai mult pe Becali. Sunt convins că va face tot ce-i stă în putinţă ca Steaua să se califice!"
, a declarat Iordănescu la Sport.ro.

30 de milioane de euro poate încasa Steaua în total, în sezonul 2013-2014, dacă reuşeşte să se califice în grupele Ligii Campionilor. Steaua va fi cap de serie în toate tururile preliminare.


DorohoiNews.ro



sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web