Dorohoi News Logo

Giorgiana Mădălina Cucu din Văculeşti, participă la Campionatul Mondial de canotaj din Austria

Canotaj_Georgiana Madalina Cucu_01

Giorgiana Mădălina Cucu, canotoarea din Văculeşti, a obținut rezultate notabile la Campionatul Mondial de canotaj academic pentru tineret U-23, care are loc la Linz-Ottensheim (Austria).

„În serii am venit cu al treilea timp apoi în recalificări spre dezamăgirea mea am pierdut finala mare cu doar 60 de sutimi. Un timp foarte bun pentru echipa româniei, dar a fost și un mic ghinion, am tras finala B, dar am reușit să venim primele. Am vrut să arătăm că noi nu eram de finala mică și ne-am răzbunat pe celelalte echipe din finala mare. Să vadă toată lumea că am fost mult mai bune ca cele care au intrat în finala mare.”, a transmis în exclusuvitate pentru Dorohoi News, Giorgiana Mădălina.

Federația română de canotaj, inclusiv antrenorul, nu au avut ce să le reproșeze fetelor, deoarece acestea au pierdut finala mare demn, nu au renunțat la nici o secundă la luptă și au luptat până la capăt. „Toată lumea e mulțumită de noi pentru că așa cum am spus, am obținut un timp foarte bun pentru românia în proba de 4 rame feminin, ținând cont că eu am fost cea mai mică ca vârstă, din barcă, și cel mai tânăr șef de barcă, în comparație cu celelalte țări, și chiar dacă adversarele noastre din Australia au fost anul trecut la Jocurile Olimpice, anul acesta nu au reușit să se îndepărteze de noi. Mai mult, în recalificări le-am bătut la timpul scos și încă ținem timpul de finala mare.” a precizat pentru Dorohoi News, Giorgiana Mădălina Cucu. (Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro



sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web