Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi a debutat cu dreptul în campania de pregătire pentru noul sezon competiţional

FCM Dorohoi

Echipa FCM Dorohoi s-a descurcat bine în cantonamentul montan de la Câmpulung de unde vine cu forţe proaspete şi cu încredere pentru noul campionat după această campanie de pregătire.

Trupa pregătită de Vespazian Colban a câştigat dubla amicală susţinută în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc cu nou promovata în seria I a celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, FC Pojorâta. Ambele dispute cu sucevenii au fost adjudecate la limită de dorohoieni cu scorul de 1-0, victoria în primul meci fiind adusă de Orăşanu, iar în al doilea joc de Eduard Sandu.

Antrenorul dorohoienilor, Vepsazian Colban, s-a declarat mulţumit de felul în care elevii săi s-au prezentat în cele două teste.

„Sincer să fiu, nu m-a interesat neapărat jocul în aceste meciuri. Venind şi pe un fond de oboseală, pentru că nu am făcut rabat de la pregătirea fizică a echipei, jocul pot spune că m-a mulţumit. Am văzut determinare, angajament, exact ceea ce îşi doreşte orice antrenor de la elevii săi. Până acum totul decurge conform planului”, a declarat Vespazian Colban, pentru monitorulbt.ro.

 

DorohoiNews.ro



sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web