Dorohoi News Logo

FCM Dorohoi s-a calificat în turul următor din Cupa României Timișoreana. Vezi rezultatul!

Cupa Romaniei Timisoreana

FCM Dorohoi a intrat începând de astăzi în Cupa României, unde a dat piept în cel de-al doilea tur cu Luceafărul Mihai Eminescu.

Meciul s-a disputat miercuri, 31 iulie 2013, de la ora 17:30, pe terenul de la Ipotești. Primul meci oficial al FCM Dorohoi a fost un succes deplin, după ce dorohoienii au reușit să treacă de Luceafărul Mihai Eminescu cu scorul de 2-0.

Gazdele au început tare și au reușit să țină piept celor de la FCM Dorohoi, deși dorohoienii au avut mai multe ocazii de a înscrie. Pe finalul primei reprize, în minutul 40, Florin Ghiviziu a șutat de la 7-8 metri direct în plasă, după o minge venită dintr-un corner. Scorul la pauză a fost 0-1.

După pauză FCM Dorohoi a reușit să mai înscrie o dată prin Pavăl Natanel, în minutul 70, după ce Ștefan Nicolae a centrat, iar în urma unei bâlbâieli a fundașilor de la Luceafărul Mihai Eminescu, Pavăl a reișit să înscrie cu un șut de la aproximativ 12 metri.

Meciul s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru FCM Dorohoi, care se califică în turul următor din Cupa României Timișoreana. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web