Dorohoi News Logo

ROMANIA – ANGLIA : S-au epuizat toate cele 6.077 de bilete scoase la vanzare pentru meciul cu englezii ! VIDEO – Anglia – Romania (2-1)

Romania Tineret

Revanşa dintre Anglia si Romania (2-1) programată marţi, de la ora 14:30 (TVR 1) urmeaza sa se desfasoare cu casa închisă, toate bilete fiind vîndute.
    EMIL SANDOI: “Calificarea se joaca la Botosani”
    “Este un rezultat nefericit, pentru că am avut o primă repriză bună, în care am ratat câteva ocazii. S-a opus şi bara la acel şut al lui Torje. În partea secundă a pus şi publicul mai multă presiune pe noi. Dar să ştiţi că 2-1 nu e un rezultat care să nu ne lase şanse. Eu am spus de la început că nu se va decide nimic înainte de meciul retur. Calificarea se joacă la Botoşani, unde trebuie să fim mult mai atenţi. La acest nivel şi având în vedere adversarul pe care l-am avut în faţă, dacă nu eşti atent şi faci greşeli individuale, eşti taxat imediat. Din păcate am făcut greşeli şi azi, dar sper să le remediem pentru meciul retur. În retur sper să vedem o echipă realistă. Atât îmi doresc. Mai vreau să reuşim să transformăm situaţiile de gol pe care le vom avea”, a afirmat Emil Săndoi, antrenorul naţionalei de tineret.

 

sursa: www.botosaneni.ro
 

sport
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web