Dorohoi News Logo

Spitalul Municipal Dorohoi: Plăgi, traumatisme şi indigestii după sărbători

Spitalul Municipal Dorohoi_01

La sfârşitul anului 2012 şi începutul anului 2013 la Spitalul Municipal Dorohoi au ajuns diferite persoane, în această perioadă predominând patologia traumatică.

„Au fost aproximativ 30 de fracturi dintre care marea majoritate, aproximativ 25, au fost rezolvate aici, iar restul au fost trimise la Botoşani pentru că erau fracturi complexe şi necesitau intervenţii chirurgicale ortopedice.”, a declarat pentru Dorohoi News, Valerian Andrieş, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Tot în această perioadă au ajuns la spital şi persoanele care s-au înfruptat din mesele copioase dar şi câteva cazuri de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 „După data de 31 decembrie 2012 a început să apară şi patologia digestivă „post-sărbători”, venită după mesele copioase din perioada sărbătorilor. Spitalul Municipal Dorohoi a asigurat urgenţa pentru întreaga perioadă şi o va asigura în continuare. Anul acesta, spre deosebire de alţi ani nu au fost internate arsuri datorate folosirii materialelor pirotehnice. În schimb sunt multe cazuri de degerături, persoane care stau mult în zăpadă, în umezeală şi în frig mult timp.”, a declarat pentru Dorohoi News, Valerian Andrieş, directorul Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web