Dorohoi News Logo

Detoxifiere cu lămâie! Slăbește 5-6 kilograme în doar 14 zile!

apa-cu-lamaie

Ai incercat mai multe cure de slabire si nu au niciun efect? Secretul oricarei diete prin care vrei sa slabesti este detoxifierea, iar aceea este perioada in care poti slabi mai multe kilograme. Detoxifierea este foarte importanta pentru organismul nostru si ar trebui facuta macar de 2 ori pe an, sau cel putin dupa perioada incarcata a sarbatorilor de iarna.

Dupa ce ne-am infruptat din toate bunatatile de pe masa este timpul sa lasam organismul sa isi revina printr-o cura de detoxifiere. Lamaile au cele mai curative proprietati si sunt folosite si de catre vedetele de la Hollywood atunci cand vor o detoxifiere ca la carte. Lamaile mai au si efect antioxidant si incetinesc procesul de imbatranire a pielii.

Dieta tine 14 zile si consta in consumarea sucurilor proaspete, facute in casa, din lamai. In fiecare zi se storc lamaile si se bea sucul obtinut cu cel putin 30 de minute inainte de micul dejun. Numarul lamailor stoarse cresc in fiecare zi astfel: in prima saptamana se adauga cate o lamaie in fiecare zi (in ziua a 7-a si a 8-a se storc cate 7 lamai de dimineata), iar incepand din ziua a 8-a se scade cate o lamaie pe zi (in ziua a 14-a se ajunge la o lamaie).

In sucul obtinut nu se va adauga nimic, nici zahar, lamaie sau orice alt indulcitor. Daca din 6-7 lamai ai obtinut prea mult suc, bea-l in 2 reprize, dar neaparat inainte de micul dejun. Micul dejun este obligatoriu si va trebui sa fie destul de hranitor.
Chiar daca pare greu sa bei sucul a 28 de lamai pe saptamana, nu este chiar asa. Persoanele care au tinut aceasta cura de detoxifiere au declarat ca se simt mult mai bine dupa cele 14 zile, ca au mai multe energie, nu se simt balonate iar tranzitul functioneaza foarte bine.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web