Dorohoi News Logo

Maltezii caută asistenţi medicali şi farmacişti cu 19.000 euro pe an

asistenţi medicali şi farmacişti

220 de joburi sunt vacante în reţeaua EURES pentru asistenţii medicali şi farmaciştii care doresc să lucreze în Malta. Angajatorii maltezi oferă salarii cuprinse între 13.800 şi 19.300 de euro pe an pentru asistenţii medicali şi între 15.800 şi 19.800 pentru farmacişti.
Potrivit listei locurilor de muncă vacante în spaţiul european prezentate de Agenţia Judeţeană pentru   
Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani, asistenţii medicali trebuie să asigure servicii de îngrijire pentru diferite categorii de pacienţi şi îndrumarea personalului nou angajat. Angajatorii cer disponibilitate de lucru în schimburi, inclusiv schimb de noapte, cazier judiciar, adeverinţă medicală; CV şi scrisoare de intenţie în limba engleză, copie certificat de calificare, dar şi cunoaşterea limbilor engleză/malteză şi certificat de competenţe lingvistice (IELTS).
 SALARIZARE:
Asistent medical - minim 13.809 euro/an - maxim 18.114 euro/an (dupa o perioada de 5 ani);
Asistent medical certificat - minim 15.668 euro/an - maxim 18.114 euro/an;
Asistent medical specialist minim - 16.690 euro/an - maxim 19.374 euro/an.
   De asemenea, maltezii mai angajează şi 20 de farmacişti. Aceştia trebuie să asigure la locul de muncă: distribuirea de produse farmaceutice, responsabil pentru cumpărarea, primirea, depozitarea şi distribuirea de stupefiante şi substanţe psihotrope, contribuirea la îmbunătăţirea continuă a serviciilor, participare activă şi acordarea asistenţei în asigurarea unui control optim al sistemelor de gestionare a stocurilor şi a procedurilor, participare la dezvoltarea profesională a personalului din subordine, etc. Se cere cazier judiciar, adeverinţă medicală, CV şi scrisoare de intenţie în limba engleză, copie certificat de calificare şi nivel conversaţional în engleză/malteză.
SALARIZARE: începând de la 15.873 euro/an - până la 18.556 euro/an; după 8 ani de serviciu sau 6 ani dacă a urmat o post-universitară salariu de la 16.919 euro/an până la 19.840 euro/an.
   Persoanele interesate vor depune dosarele în vederea preselecţiei până pe data de 30.12.2010. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Botoşani, de la Drobotă Gabriela - consilier EURES. (DorohoiNews.ro)
 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web