Dorohoi News Logo

Sucuri de legume care te ajută să slăbeşti rapid

sucrosii

Sucurile de legume contin atat de multe vitamine, minerale, antioxidanti si nutrienti, incat poti slabi in timp record cateva kilograme bune daca le consumi zilnic.
Toate sucurile de legume sunt bune, insa daca ar fi sa facem un top, cu siguranta acesta ar include 5 legume minunate, cu proprietati uimitoare pentru silueta ta. Iata ce recomanda dieta.ele.ro:

Sucul de rosii
Sucul de rosii este o sursa excelenta de substante benefice pentru organism si daca te obisnuiesti sa il bei zilnic, vei slabi armonios fara sa depui nici cel mai mic efort. In sucul de rosii poti adauga piper si patrunjel pentru un plus de savoare.

Poti consuma sucul de rosii inainte de masa, daca vrei sa-ti accelerezi digestia, sau il poti consuma ca gustare satioasa intre mese. Rosiile contin un ingredient minune pentru silueta. Este vorba despre licopen, o substanta care anihileaza actiunea hormonilor foamei si iti taie pofta de mancare.

Sucul de morcovi
Sucul de morcovi este un cocktail de vitamine, minerale si nutrienti. Consumat zilnic, sucul de morcovi iti detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti eficient. Pentru rezultate optime, bea 3 pahare de suc de morcovi in fiecare zi. Nutritionistii spun ca oricat de sanatos ar fi sucul de morcovi, nu ar trebui sa faci abuz de el, in speranta ca vei slabi peste noapte. De ce? Pentru ca sucul de morcovi este plin de beta-caroten, substanta care ii confera culoarea portocalie. Ajuns in organism, betacarotenul se transforma in vitamina A si iti poate nuanta culoarea pielii. Si nu vrei sa ai pielea portocalie, nu?

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web