Dorohoi News Logo

Tânăr ajuns de urgenţă la Spitalul Municipal Dorohoi după ce a fost muşcat de un porc mistreţ

porc mistret

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Rediu, a ajuns de urgenţă la Spitalul Municipal Dorohoi după ce acesta a fost atacat şi muşcat de un porc mistreţ.

„Am primit o persoană cu plăgi muşcate de porc mistreţ la nivelul membrelor inferioare. Are nişte plăgi destul de complexe care au necesitat intervenţie chirurgicală însă este în afara oricărui pericol.”,
a declarat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieş, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Tânărul îşi desfăşura obişnuitele activităţi gospodăreşti, iar în momentul când s-a deplasat către animelele aflate în vecinătatea gospodăriei pentru a le da apă, un porc mistreţ care era hăituit de mai mulţi câini a sărit şi l-a muşcat de membrele inferioare.

„Mă duceam să dau apă la animale şi un porc mistreţ care era hăituit de nişte câini, a trecut prin locul prin care merg eu la animale m-a prins, m-a trântit jos şi m-a muşcat.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, tânărul.

Spitalul Municipal Dorohoi s-a mai confruntat in ultima perioadă cu muşcături de câini şi chiar de vulpe însă cele mai predominante sunt cazurile de hipotermie.

„Am mai primit persoane cu diferite plăgi muşcate de câini şi chiar de vulpe. Am vaccinat aceste persoane şi am luat toate măsurile necesare unei astfel de situaţii. Totuşi o problemă o constitue creşterea cazurilor de hipotermie din ultima perioadă. Primim multe persoane cu hipotermie, în general vârstnici care locuiesc singuri şi care sunt neglijaţi şi nu îşi pot încălzi locuinţele corespunzător. Aceştia sunt aduşi în serviciul de primiri urgenţe cu stări hipotermice şi cu degerături.”, a adăugat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieş. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web