Dorohoi News Logo

Medicii dorohoieni fug de funcţiile de conducere. Spitalul Dorohoi rămâne cu director medical interimar

spitalul-dorohoi

După ce funcţia de director medical la Spitalul Municipal Dorohoi a foat scoasă la concurs în luna ianuarie 2013, nimeni nu s-a înscris pentru ocuparea acestui post. Pentru că această funcţie nu a prezentat interes pentru medicii dorohoieni, Spitalul Municipal Dorohoi va avea un director medical interimar până când procedura va fi reluată.

Funcţia de director medical al spitalului a devenit vacantă după demisia medicului Cătălin Apetrei, care a ocupat această funcţie în ultimii trei ani. Din luna septembrie 2012, funcţia este ocupată de medicul Sabin Boariu, care asigură interimatul şi se pare că va continua să ocupe această funcţie până când se va organiza un nou concurs.

„La susţinerea concursului pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Municipal Dorohoi nu s-a prezentat nimeni şi a ceastă funcţie a rămas în continuare vacantă. Prin acest lucru se dovedeşte încă o dată că nu este uşor să fii director sau director medical. Domnul doctor Sabin Boariu va rămâne directorul medical interimar şi sper ca în perioada următoare să îl conving să candideze la următorul concurs pentru ocuparea acestui post. Toţi medicii din spital au competenţa necesară pentru a ocupa această funcţie însă foarte mulţi dintre aceştia optează să facă doar activitate medicală deoarece activitatea administrativă îţi răpeşte o bună bucată din timpul pe care îl pot acorda pacienţilor sau chiar din timpul liber.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieş, managerul Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web