Dorohoi News Logo

Despre cum te ajută menta să slăbeşti

menta-sa-slabesti

Menta este una dintre cele mai indragite plante aromatice si are numeroase beneficii pentru organismul tau. Chiar daca de obicei despre menta se spune ca te ajuta sa combati raceala, trebuie sa stii ca ea are si alte efecte pozitive asupra corpului tau. Mai exact, te poate ajuta sa slabesti aromonios, fara sa depui un efort prea mare.

Menta contine o cantitate considerabila de uleiuri volatile, flavonoide, substante polifenolice si taninuri, adica exact ce iti trebuie pentru a reduce numarul de calorii consumate si a alunga poftele alimentare, scrie ele.ro.

Menta da cele mai bune rezultate atunci cand este integrata intr-un regim alimentar echilibrat si sanatos. Daca faci si miscare, rezultatele vor fi cu atat mai surprinzatoare.

Ceaiul de menta reduce celulita
Celulita afecteaza peste 90% dintre reprezentantele sexului frumos, asa ca nu ar trebui sa te sperii daca vezi ca picioarele tale au un usor aspect de coaja de portocala. Aceasta problema de ordin estetic apare din cauza alimentatiei nesanatoase, a hidratarii necorespunzatoare, a retentiei apei in tesuturi si a proastei circulatii a sangelului.

Uleiul eteric din menta poate contribui la diminuarea aspectului de coaja de portocala, deoarece faciliteaza eliminarea apei in exces si ajuta rupturile din tesuturi sa se refaca mai repede.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web